#CRAFTED BY ARTISTS, USED BY YOU

Tapet Camer─â copii

Tapet de copii - pentru a ad─âuga un sentiment de c─âldur─â ╚Öi confort ├«n camera micu╚Ťului t─âu.

Afișez 1 - 12 din 67 de rezultate


Culoare

Roz (6)
Portocaliu (3)
Galben (3)
Verde (10)
Albastru (13)
Mov (1)
Maro (2)
Crem (18)
Negru (1)
Gri (9)
Alb (1)

Locatia

Design

Colectie

Active Filters: Clear Filters

Tapet pentru camera de copii – diverse modele, care integreaz─â perfect senza╚Ťiile de libertate, pace ╚Öi bucurie ├«n camera celui mic

Camera celor mici este benefic s─â fie ├«mp├ónzit─â de o atmosfer─â lini╚Ötit─â, cald─â ╚Öi prietenoas─â ╚Öi s─â fie un spa╚Ťiu unde prichindelul s─â se simt─â protejat. O astfel de ambian╚Ť─â poate fi creat─â prin aplicarea unui tapet pentru camer─â de copii sau bebelu╚Öi, ce ilustreaz─â diferite peisaje din misterioasa natur─â, locuit─â de animale juc─âu╚Öe. Un tapet cu desene animate pentru copii creeaz─â contextul perfect ├«n care cel mic s─â-╚Öi dezvolte imagina╚Ťia ╚Öi creativitatea ╚Öi s─â-╚Öi dea fr├óu liber viselor. Totodat─â, animalele ilustrate vor deveni micu╚Ťii lui prieteni s─âlbatici, care vor fi buni ├«nso╚Ťitori ├«n explorarea naturii.

Modelele de tapet de perete pentru dormitorul copiilor sau bebelu╚Öilor sunt variate, toate fiind frumos colorate, iar prin desenele ilustrate prichindeii devin captiva╚Ťi ╚Öi fascina╚Ťi de peisajele ╚Öi anim─âlu╚Ťele pe care le v─âd. Tapetele pentru camera copiilor surprind frumuse╚Ťea ╚Öi armonia naturii, iar micu╚Ťii pot face cuno╚Ötin╚Ť─â cu viet─â╚Ťile acesteia, devenind partenerii perfec╚Ťi, care ├«i transmit bucurie, curiozitate, dorin╚Ťa de aventur─â ╚Öi sentimentul de siguran╚Ť─â.

Ai posibilitatea s─â alegi un tapet pentru camera copilului care surprinde un peisaj marin, tropical, un ╚Ťinut ├«ndep─ârtat ╚Öi greu accesibil numit Antarctica, un peisaj cu imaginea de╚Öertului sau chiar spa╚Ťiul cosmic. Toate sunt menite s─â-i st├órneasc─â curiozitatea celui mic pentru cunoa╚Öterea lumii ├«n care tr─âim. De asemenea, acestea sunt lucr─âri pline de semnifica╚Ťii ╚Öi create cu mult─â aten╚Ťie, fiind disponibile la un pre╚Ť corect. De aceea, merit─â s─â arunci un ochi peste ele, deoarece cu siguran╚Ť─â vei g─âsi un tapet de perete pentru camera copiilor la un pre╚Ť bun, dar ╚Öi peste colec╚Ťia de tapete tropicale ╚Öi tapete florale, care sunt ca o invita╚Ťie spre medita╚Ťie ╚Öi relaxare.

De ce ZenAria?

Primești mostre pentru a vedea culoarea și calitatea materialului.

├Ä╚Ťi oferim un mix de materiale reciclabile si prietenoase cu mediul.

Aducem împreună artiștii locali și operele acestora cu designul interior.

Teme cromatice, material sau simulare online direct pe site.

Producem 100% ├«n Transilvania, de la grafic─â la produc╚Ťie

Oferim livrare gratuit─â pentru toate comenzile lansate online.