Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
product
product_variation

Despre noi

Zenaria este aici să o materializeze

BRAND STORY

Zen era folosit în trecutul îndepărtat de către filozofi pentru a desemna o stare de meditație profundă și de cunoaștere de sine. Acest concept a fost ulterior preluat de către cultura populară, devenind sinonim cu liniștea, pacea interioară și armonia cu sinele și cu lumea din jur.

Aria a fost utilizat de către muzicieni pentru a desemna o secvență muzicală, o melodie care evocă o anumită emoție sau starea de spirit. Astfel, aria poate fi considerată expresia unei anumite stări de suflet prin intermediul muzicii.

Zenaria, îmbină aceste două concepte pentru a crea un spațiu virtual care încurajează liniștea interioară și exprimarea artistică prin intermediul artei. Într-un mod unic, aducem împreună artiști locali talentați și proprietarii de clădiri care caută să își personalizeze spațiile interioare. Folosind lucrări originale ale artiștilor, Zenaria oferă o modalitate inedită de a schimba aspectul și atmosfera unui spațiu, transformându-l într-un loc unic și inspirat.

Fie că este vorba de un apartament modern, de o casă veche, de un restaurant sau de ce nu un hotel, Zenaria ajută la transformarea spațiului într-o adevărată oază de liniște și inspirație, oferind posibilitatea de a crea un cadru perfect pentru orice stil și gust.

Aici se îmbină conceptul de zen cu puterea expresivă a ariei, oferind o modalitate unică de a transforma, inspira și individualiza spațiul prin artă și creativitate.

Zen era folosit în trecutul îndepărtat de către filozofi pentru a desemna o stare de meditație profundă și de cunoaștere de sine.
Aria a fost utilizat de către muzicieni pentru a desemna o secvență muzicală, o melodie care evocă o anumită emoție sau starea de spirit.
Zenaria, îmbină aceste două concepte pentru a crea un spațiu virtual care încurajează liniștea interioară și exprimarea artistică prin intermediul artei.

Într-un mod unic, aducem împreună artiști locali talentați și proprietarii de clădiri care caută să își personalizeze spațiile interioare. Folosind lucrări originale ale artiștilor, Zenaria oferă o modalitate inedită de a schimba aspectul și atmosfera unui spațiu, transformându-l într-un loc unic și inspirat.

Suntem suma alegerilor noastre, de ce Zenaria?

Mostre gratuite

Primești mostre pentru a vedea culoarea și calitatea materialului.

Materiale eco-friendly

Îți oferim un mix de materiale reciclabile si prietenoase cu mediul.

Eco-friendly

Îți oferim un mix de materiale reciclabile si prietenoase cu mediul.

Opere artiști

Aducem împreună artiștii locali și operele acestora cu designul interior.

Opere artiști

Aducem împreună artiștii și operele lor, cu designul interior.

Design custom

Teme cromatice, materiale diferite sau simulare online direct pe site.

Design custom

Teme cromatice, material sau simulare online direct pe site.

Produs in România

Producem 100% în Transilvania, de la concept, grafică la producție

Produs România

Producem 100% în Transilvania, de la grafică la producție

Livrare gratuită

Oferim livrare gratuită pentru toate comenzile lansate online.

PRODUCT FACTS

PRODUCT FACTS

Unde? Pulsația Zenaria începe în Transilvania, aproape de natura sălbatică în localitatea Badon , fiind un produs creat local cu pasiune de designerii, artiștii și operatorii noștri. Melodia acestui ritm unic este dată de compozițiile noastre personalizate și de culorile vii ale tapetelor noastre, care îmbină vibrațiile naturii cu pulsul vieții moderne. 

Cum? Prin customizare online, realizarea comenzii se face printr-un proces automatizat și intuitiv, care îți permite să explorezi și să alegi dintr-o gamă diversificată de materiale și culori disponibile. Această abordare a personalizării este orientată spre satisfacerea nevoilor și preferințelor tale, oferindu-ți o experiență personalizată și autentică care îți permite să îți transformi spațiul într-unul unic și inconfundabil.

De ce? La ZenAria, suntem mândri să fim un brand sustenabil, angajat în protejarea mediului înconjurător. Știm că ceea ce facem astăzi are un impact asupra planetei noastre, așa că am făcut alegerea de a folosi materiale și tehnologii ecologice în întreaga noastră linie de producție. În plus, întregul proces de producție în cadrul ZenAria utilizează exclusiv energie electrică din producție fotovoltaică proprie, contribuind astfel la reducerea emisiilor de carbon și la crearea unui mediu mai curat și mai durabil.

Toate acestea sunt realizate cu atenție la detalii și cu o tehnică de ultimă generație, într-un proces sustenabil care respectă planeta noastră. 

Add to cart