Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
product
product_variation

Schimb─âm cl─âdirile prin experien╚Ťe artistice.

La Zenaria, suntem pasiona╚Ťi de crearea de experien╚Ťe de decorare interioar─â personalizate ╚Öi autentice prin tapetul personalizat dupa opere artistice. Acestea inspir─â, transform─â ╚Öi individualizeaz─â orice spa╚Ťiu.

Aducem împreună artiștii, cu designul interior

Materiale eco-friendly

├Ä╚Ťi oferim un mix de materiale reciclabile
si prietenoase cu mediul.

Eco-friendly

├Ä╚Ťi oferim un mix de materiale reciclabile si prietenoase cu mediul.

Opere artiști

Aducem împreună artiștii locali și operele
acestora cu designul interior.

Opere artiști

Aducem împreună artiștii și operele lor, cu designul interior.

Design custom

Teme cromatice, materiale diferite sau
simulare online direct pe site.

Design custom

Teme cromatice, material sau simulare online direct pe site.

Produs in România

Producem 100% în Transilvania, de la
concept, grafic─â la produc╚Ťie

Produs România

Producem 100% ├«n Transilvania, de la grafic─â la produc╚Ťie

Povestea din spatele poveștii

├Äntr-o lume ├«n care personalizarea a devenit regul─â in designul interior, ╚Öi nu excep╚Ťie, ZenAria este magazinul de tapet personalizat unde arta ╚Öi decorul interior se ├«nt├ólnesc ├«ntr-un mod unic ╚Öi inspira╚Ťional. Aici, fiecare perete al casei tale poate deveni o capodoper─â, reflect├ónd personalitatea, stilul ╚Öi pasiunile tale.  Aducem ├«mpreun─â arti╚Öti locali talenta╚Ťi ╚Öi proprietarii de cl─âdiri care caut─â s─â ├«╚Öi personalizeze spa╚Ťiile interioare. 

Folosind lucr─âri originale ale arti╚Ötilor, Zenaria ofer─â o modalitate inedit─â de a schimba aspectul ╚Öi atmosfera unui spa╚Ťiu, transform├óndu-l ├«ntr-un loc unic ╚Öi inspirat.

Cum realiz─âm un tapet original

Dincolo de varietatea de modele ╚Öi stiluri, cea mai mare bucurie este c─â fiecare tapet este fabricat la comand─â. Fiecare comand─â este un proiect de colaborare ├«ntre noi, arti╚Ötii ╚Öi voi, clien╚Ťii. Personalizarea nu este doar un cuv├ónt de ordine; este esen╚Ťa a ceea ce facem. De la calitatea materialului la detaliile fine, fiecare aspect este atent gestionat pentru a ne asigura c─â pere╚Ťii t─âi vor reflecta mai mult dec├ót un simplu gust estetic, ci o p─ârticic─â din sufletul t─âu. ├Äntr-un amestec sublim de stil, substan╚Ť─â ╚Öi sensibilitate, misiunea noastr─â este de a face din fiecare spa╚Ťiu un loc ├«n care arta ╚Öi sufletul s─â convie╚Ťuiasc─â ├«n armonie.

├Äntr-o lume saturat─â de uniformitate, o abordare artistic─â ╚Öi personalizat─â a spa╚Ťiului t─âu este nu doar un lux, ci o necesitate. C├ónd alegi unul dintre modelele noastre, nu doar c─â ├«╚Ťi ├«mbog─â╚Ťe╚Öti spa╚Ťiul, dar ╚Öi investe╚Öti ├«ntr-o oper─â de art─â care va aduce un z├ómbet pe buzele tale ╚Öi ale oaspe╚Ťilor t─âi pentru ani de zile.

Ceea ce ne diferen╚Ťiaz─â este dedicarea noastr─â profund─â fa╚Ť─â de comunitatea artistic─â. Arti╚Ötii cu care colabor─âm nu sunt doar executan╚Ťi; ei sunt vizionarii care imprim─â via╚Ť─â ╚Öi personalitate fiec─ârui model de tapet. Oferim arti╚Ötilor libertatea de a-╚Öi folosi intui╚Ťia ╚Öi iscusin╚Ťa pentru a crea lucr─âri care evoc─â emo╚Ťie ╚Öi ├«n╚Ťeles, f─âc├ónd din fiecare perete un panou al expresiei umane. Arti╚Ötii no╚Ötri folosesc o varietate de tehnici, de la pictur─â tradi╚Ťional─â cu uleiuri sau acuarele, p├ón─â la art─â digital─â. Aici, tehnica ╚Öi talentul se ├«mpletesc ├«ntr-o simfonie vizual─â, oferind o transparen╚Ť─â ╚Öi o apreciere mai profund─â a procesului creativ.

├Ä╚Ťi mul╚Ťumim c─â ai ales s─â explorezi lumea noastr─â artistic─â ╚Öi sper─âm c─â vei g─âsi designul perfect pentru a-╚Ťi transforma casa ├«ntr-un adev─ârat muzeu personal.

Colec╚Ťiile noastre

Ultimele modele