#CRAFTED BY ARTISTS, USED BY YOU

Tapet Art Deco

Imbina╚Ťi elegan╚Ťa clasic─â cu stilul contemporan prin intermediul tapetului Art Deco.

Afișez toate cele 2 rezultate


Culoare

Rosu (1)
Galben (1)

Locatia

Design

Colectie

Active Filters: Clear Filters

Tapetul ├«n stil Art Deco ÔÇô ├«mbin─â elegan╚Ťa clasic─â ╚Öi stilul contemporan ├«n spa╚Ťiul t─âu

Descoper─â magia epocii Art Deco cu colec╚Ťia noastr─â captivant─â de tapete inspirate de designul iconic al anilor '20 ╚Öi '30. Acest tip de tapet aduce ├«n locuin╚Ťa ta o not─â de rafinament ╚Öi elegan╚Ť─â. Tapetul ├«n stil Art Deco poate fi ales pentru un perete focal sau pentru a acoperi ├«ntreaga camer─â, ad─âug├ónd o atmosfer─â plin─â de opulen╚Ť─â ╚Öi str─âlucire.

├Än living , tapetul Art Deco cu motive geometrice ╚Öi culori precum ro╚Öu , galben, auriu pot transforma spa╚Ťiul ├«ntr-un sanctuar al elegan╚Ťei. Acest stil poate fi ales pentru un perete accent sau pentru a acoperi ├«ntreaga camer─â, ad─âug├ónd o atmosfer─â plin─â de opulen╚Ť─â ╚Öi str─âlucire.

Pentru birou sau spa╚Ťiul de lucru, tapetul Art Deco cu linii clare ╚Öi culori contrastante va ad─âuga o not─â de profesionalism ╚Öi rafinament. ├Än baie , tapetul va aduce un strop de elegan╚Ť─â ╚Öi lux, transform├ónd baia ├«ntr-un spa╚Ťiu de relaxare ╚Öi r─âsf─â╚Ť.Dac─â e╚Öti o persoan─â ├«ndr─âznea╚Ť─â, po╚Ťi pune acest tip de tapet ╚Öi pe hol , fiind un element deosebit care adaug─â o not─â de glamour ╚Öi str─âlucire ├«n spa╚Ťiile de trecere.

Cu elementele sale inconfundabile ╚Öi culorile puternice, tapetul Art Deco va aduce un strop de elegan╚Ť─â ╚Öi mister ├«n fiecare col╚Ť al casei tale. Las─â-te cucerit de farmecul epocii de aur ╚Öi alege tapetul Art Deco pentru a aduce un aer fresh ╚Öi rafinat ├«n locuin╚Ťa ta.

De ce ZenAria?

Primești mostre pentru a vedea culoarea și calitatea materialului.

├Ä╚Ťi oferim un mix de materiale reciclabile si prietenoase cu mediul.

Aducem împreună artiștii locali și operele acestora cu designul interior.

Teme cromatice, material sau simulare online direct pe site.

Producem 100% ├«n Transilvania, de la grafic─â la produc╚Ťie

Oferim livrare gratuit─â pentru toate comenzile lansate online.