#CRAFTED BY ARTISTS, USED BY YOU

Tapet Art Deco

Imbinați eleganța clasică cu stilul contemporan prin intermediul tapetului Art Deco.

Afișez toate cele 2 rezultate


Culoare

Rosu (1)
Galben (1)

Locatia

Design

Colectie

Active Filters: Clear Filters

Tapetul în stil Art Deco – îmbină eleganța clasică și stilul contemporan în spațiul tău

Descoperă magia epocii Art Deco cu colecția noastră captivantă de tapete inspirate de designul iconic al anilor '20 și '30. Acest tip de tapet aduce în locuința ta o notă de rafinament și eleganță. Tapetul în stil Art Deco poate fi ales pentru un perete focal sau pentru a acoperi întreaga cameră, adăugând o atmosferă plină de opulență și strălucire.

În living , tapetul Art Deco cu motive geometrice și culori precum roșu , galben, auriu pot transforma spațiul într-un sanctuar al eleganței. Acest stil poate fi ales pentru un perete accent sau pentru a acoperi întreaga cameră, adăugând o atmosferă plină de opulență și strălucire.

Pentru birou sau spațiul de lucru, tapetul Art Deco cu linii clare și culori contrastante va adăuga o notă de profesionalism și rafinament. În baie , tapetul va aduce un strop de eleganță și lux, transformând baia într-un spațiu de relaxare și răsfăț.Dacă ești o persoană îndrăzneață, poți pune acest tip de tapet și pe hol , fiind un element deosebit care adaugă o notă de glamour și strălucire în spațiile de trecere.

Cu elementele sale inconfundabile și culorile puternice, tapetul Art Deco va aduce un strop de eleganță și mister în fiecare colț al casei tale. Lasă-te cucerit de farmecul epocii de aur și alege tapetul Art Deco pentru a aduce un aer fresh și rafinat în locuința ta.

De ce ZenAria?

Primești mostre pentru a vedea culoarea și calitatea materialului.

Îți oferim un mix de materiale reciclabile si prietenoase cu mediul.

Aducem împreună artiștii locali și operele acestora cu designul interior.

Teme cromatice, material sau simulare online direct pe site.

Producem 100% în Transilvania, de la grafică la producție

Oferim livrare gratuită pentru toate comenzile lansate online.