#CRAFTED BY ARTISTS, USED BY YOU

Tapet Dungi & Linii

Adaugă un element de design modern și dinamic în casa ta cu tapetul dungi și linii.

Afișez 1 - 12 din 23 de rezultate


Culoare

Rosu (1)
Roz (1)
Portocaliu (2)
Galben (1)
Verde (3)
Turcoaz (2)
Maro (2)
Negru (1)
Gri (10)

Locatia

Design

Colectie

Active Filters: Clear Filters

Tapetul cu dungi și linii – creeză în locuința ta un decor cu adevărat special și captivant

Tapetul cu dungi și linii reprezintă o alegere modernă și îndrăzneață pentru decorarea interioarelor. Designul său simplu, dar captivant, aduce un plus de dinamism și personalitate în orice încăpere. Cu ajutorul acestui tip de tapet, poți crea efecte vizuale interesante și poți accentua diferite zone ale camerei.

Unul dintre principalele avantaje ale tapetului cu dungi și linii este capacitatea sa de a transforma un spațiu obișnuit într-unul spectaculos. Dungile verticale pot crea iluzia de înălțime, făcând ca peretele să pară mai înalt, în timp ce dungile orizontale pot face ca o încăpere să pară mai mare. Acest efect poate fi deosebit de util în camerele mici sau cu înălțime mai mică, oferind o senzație de spațiu mai mare.

De asemenea, tapetul cu dungi și linii poate fi folosit pentru a evidenția anumite zone din încăpere. Poți aplica tapetul pe un singur perete sau pe o parte din perete, creând astfel un punct focal captivant. Acest tip de tapet poate fi utilizat în diferite camere, de la dormitor până la living și hol .

Tapetul cu dungi și linii poate fi integrat cu ușurință într-o varietate de stiluri de design, de la contemporan și minimalist, până la clasic și retro. Pentru o abordare îndrăzneață, poți combina tapetul cu dungi și linii cu alte modele de tapet sau texturi, adăugând astfel mai multă adâncime și complexitate spațiului.

personalitatea și stilul propriu. Descoperă colecția noastră de tapet cu dungi și linii și lasă-te inspirat de varietatea de modele și culori. Transformă fiecare încăpere într-un spațiu vibrant și plin de viață, unde designul interior devine o poveste captivantă, iar liniile și dungile devin firele narative ale locuinței tale.

De ce ZenAria?

Primești mostre pentru a vedea culoarea și calitatea materialului.

Îți oferim un mix de materiale reciclabile si prietenoase cu mediul.

Aducem împreună artiștii locali și operele acestora cu designul interior.

Teme cromatice, material sau simulare online direct pe site.

Producem 100% în Transilvania, de la grafică la producție

Oferim livrare gratuită pentru toate comenzile lansate online.