#CRAFTED BY ARTISTS, USED BY YOU

Tapet Restaurant

Inspira╚Ťi-v─â clien╚Ťii ╚Öi crea╚Ťi o atmosfer─â primitoare cu tapetul pentru restaurant.

Afișez 1 - 12 din 314 rezultate


Culoare

Rosu (18)
Roz (14)
Portocaliu (12)
Auriu (5)
Galben (16)
Verde (44)
Turcoaz (5)
Albastru (16)
Mov (5)
Maro (42)
Crem (41)
Negru (18)
Gri (67)
Alb (11)

Locatia

Design

Colectie

Active Filters: Clear Filters

Tapetul pentru restaurant – inspira╚Ťi-v─â clien╚Ťii ╚Öi crea╚Ťi o atmosfer─â primitoare, rafinat─â ╚Öi plin─â de stil ├«n spa╚Ťiul gastronomic

Indiferent c─â este vorba de un restaurant elegant, modern sau tradi╚Ťional, tapetul poate ad─âuga o not─â distinctiv─â ╚Öi atr─âg─âtoare ├«n designul interior al restaurantului t─âu. Unul dintre avantajele tapetului pentru restaurant este versatilitatea sa ├«n materie de design ╚Öi tematic─â. Tapetul poate crea o ambian╚Ť─â unic─â oferind personalitate spa╚Ťiului.

Alege dintr-o gam─â variat─â de modele ╚Öi culori, de la modele geometrice , p├ón─â la modele florale sau inspirate din natur─â. Po╚Ťi opta pentru culori calde ╚Öi tonuri relaxante pentru a crea o atmosfer─â intim─â ╚Öi primitoare, sau po╚Ťi alege culori vibrante ╚Öi modele ├«ndr─âzne╚Ťe pentru a crea o atmosfer─â mai energic─â ╚Öi jovial─â.

Pe l├óng─â aspectul estetic ╚Öi func╚Ťional, tapetul pentru restaurant poate contribui la construirea identit─â╚Ťii ╚Öi brandului restaurantului t─âu. Descoper─â gama noastr─â variat─â de tapet pentru restaurant ╚Öi transform─â-╚Ťi spa╚Ťiul ├«ntr-un loc special, ├«n care gastronomia ╚Öi designul se ├«nt├ólnesc ├«n armonie perfect─â.

Tapetul poate fi utilizat at├ót pe ├«ntreaga suprafa╚Ť─â a peretelui, c├ót ╚Öi pe o por╚Ťiune mai mic─â, form├ónd astfel un punct focal. Creeaz─â un mediu atr─âg─âtor, care s─â impresioneze clien╚Ťii ╚Öi s─â ├«i invite s─â petreac─â momente deosebite ├«n restaurantul t─âu.

De ce ZenAria?