Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
product
product_variation

Blog

Tot ceea ce trebuie să știi despre tapetul netesut (Vlies)

Tapetul nețesut (Tapetul Vlies) a câștigat din ce în ce mai multă popularitate în ultimii ani, mulțumită proprietăților sale excelente. Spre deosebire de alte tipuri de tapet, acesta se montează cu ușurință, rezistă la utilizare intensă și vine în mai multe variante de design (Smooth Fibre, Tender Leather, Velvet Linen)

Cele mai comune tipuri de tapet si avantajele fiecaruia

Cand vine vorba de decorarea interiorului, alegerea tapetului potrivit poate transforma complet aspectul unei incaperi. Tapetul adauga textura, culoare si personalitate spatiului tau, fiind o optiune excelenta pentru a crea un ambient unic. Indiferent ca iti doresti un tapet living de cea mai buna calitate, un tapet de bucatarie care sa se evidentieze prin rezistenta la murdarie si umezeala sau un tapet pentru camera copilului, colorat si vioi, cel mai important element pe care trebuie sa il ai in vedere este materialul pe care il folosesti.

Idei de tapet de living–baza unui design reușit pentru o încăpere modernă și confortabilă în locuința ta

Idei de tapet de living – baza unui design reușit pentru o încăpere modernă și confortabilă în locuința ta

Livingul este inima casei, iar decorarea acestuia este o expresie a personalității și a stilului fiecărui individ. Printre multiple variante de decor, ideile de tapet în living se remarcă drept modalități versatile și elegante de a include un plus de farmec și rafinament spațiului. Fiind disponibil într-o gamă variată de modele, culori și texturi, tapetul este o alegere excelentă pentru a transforma un living obișnuit într-o oază decorativă unică.

Camera de fete - tapet cu arici, pasari, scorbura, copaci, padure

Cameră de fete – cum să amenajezi camera de fetițe cât mai practic și armonios. Beneficiile pentru care să optezi pentru tapet

Fiecare copil trebuie să aibă parte de un spațiu al lui, în care să se simtă în siguranță, în care să crească cât mai frumos și armonios și în care să se simtă în largul său. Așadar, când vine vorba să decorezi camera de fete, posibilitățile sunt nelimitate, iar ideile nu au nici ele granițe. Trebuie doar să cauți cele mai noi trenduri, să ții cont și de gusturile celei mici, dar să gândești și practic, în același timp.

Ce tapet se pune în dormitor - idei și sfaturi utile care te vor ajuta să iei decizia potrivită în vederea unei amenajări de excepție - Poză cover

Ce tapet se pune în dormitor – idei și sfaturi utile care te vor ajuta să iei decizia potrivită în vederea unei amenajări de excepție

Dormitorul este acea încăpere din casă unde petrecem cele mai importante ore și unde încercăm, măcar pentru câteva clipe, să ne deconectăm de la toate grijile cotidiene și de stres. De aceea, designul și decorarea sa sunt esențiale, pentru a crea o atmosferă cât mai caldă și primitoare. În acest sens, una dintre cele mai eficiente metode de a transforma rapid și ușor aspectul camerei unde dormi este prin  utilizarea unui tapet.

Add to cart