#CRAFTED BY ARTISTS, USED BY YOU

Tapet Alb

Modele luminoase, simple, albul este simbolul purit─â╚Ťii ╚Öi inocen╚Ťei ╚Öi poate fi combinat u╚Öor cu alte elemente.

Afișez toate cele 9 rezultate


Culoare

Alb (9)

Locatia

Design

Colectie

Active Filters: Clear Filters

Tapet ├«n nuan╚Ťe de alb – modele luminoase, simple, albul este simbolul purit─â╚Ťii ╚Öi inocen╚Ťei ╚Öi poate fi combinat u╚Öor cu alte elemente.

Descoper─â colec╚Ťia noastr─â de tapet alb de la Zenaria ╚Öi transform─â-╚Ťi spa╚Ťiul ├«ntr-un sanctuar al luminii ╚Öi elegan╚Ťei. Culoarea alb─â este sinonim─â cu puritatea ╚Öi luminozitatea, oferind un cadru perfect pentru a eviden╚Ťia frumuse╚Ťea ╚Öi stilul t─âu.

Un tapet alb este alegerea ideal─â pentru a crea un design interior minimalist ╚Öi modern, at├ót ├«ntr-un living , c├ót ╚Öi ├«ntr-un dormitor . Aceast─â nuan╚Ť─â neutr─â se integreaz─â armonios ├«n orice decor ╚Öi ofer─â o baz─â versatil─â pentru a ad─âuga accente de culoare ╚Öi texturi ├«n spa╚Ťiul t─âu.

Beneficiile culorii albe nu se opresc aici. Ea amplific─â senza╚Ťia de spa╚Ťiu ╚Öi luminozitate ├«n ├«nc─âperile mai mici, oferind un aspect aerisit ╚Öi deschis. De asemenea, albul confer─â un sentiment de calm ╚Öi relaxare, cre├ónd o atmosfer─â reconfortant─â ├«n orice col╚Ť al casei tale.

Alege tapetul alb de la Zenaria pentru a-╚Ťi exprima stilul ╚Öi pentru a crea un interior unic ╚Öi plin de elegan╚Ť─â. Fie c─â optezi pentru un design minimalist, clasic sau contemporan, tapetul alb va fi ├«ntotdeauna o alegere inspirat─â, aduc├ónd luminozitate ╚Öi rafinament ├«n fiecare ├«nc─âpere.

Transform─â-╚Ťi locuin╚Ťa ├«ntr-un spa╚Ťiu ├«n care lumina ╚Öi stilul se ├«mpletesc armonios. Bucur─â-te de frumuse╚Ťea ╚Öi puritatea culorii albe ├«n fiecare zi cu tapetul alb de la Zenaria.

Tapetul este o op╚Ťiune practic─â ╚Öi durabil─â pentru a-╚Ťi transforma casa ├«ntr-un spa╚Ťiu personalizat ╚Öi confortabil. De asemenea, tapetul poate fi un element cheie ├«n definirea stilului ╚Öi ambian╚Ťei unei ├«nc─âperi.

Totodat─â, po╚Ťi vedea colec╚Ťia de tapet floral , ├«n nuan╚Ťe de alb c├ót ╚Öi ├«n alte culori.

De ce ZenAria?

Primești mostre pentru a vedea culoarea și calitatea materialului.

├Ä╚Ťi oferim un mix de materiale reciclabile si prietenoase cu mediul.

Aducem împreună artiștii locali și operele acestora cu designul interior.

Teme cromatice, material sau simulare online direct pe site.

Producem 100% ├«n Transilvania, de la grafic─â la produc╚Ťie

Oferim livrare gratuit─â pentru toate comenzile lansate online.