#CRAFTED BY ARTISTS, USED BY YOU

Fototapet 3D Copii

Adaug─â o not─â de veselie ├«n camera micu╚Ťului t─âu cu fototapetul 3D copii.

Afișez toate cele 5 rezultate


Culoare

Roz (1)
Verde (1)
Albastru (1)
Crem (1)
Gri (1)

Locatia

Design

Colectie

Active Filters: Clear Filters

Fototpetul 3D pentru copii ÔÇô d─â via╚Ť─â ╚Öi ad├óncime pere╚Ťilor camerei, cre├ónd iluzii optice impresionante care ├«i vor ├«nc├ónta pe cei mici

Fototapetul 3D este un adev─ârat instrument magic de transformare a camerei lor ├«ntr-un t─âr├óm al aventurilor ╚Öi imagina╚Ťiei. Cu aceast─â alegere inovatoare, pere╚Ťii devin mai mult dec├ót o simpl─â suprafa╚Ť─â – devin portaluri c─âtre lumi fantastice ╚Öi c─âl─âtorii nesf├ór╚Öite.

Aleg├ónd un fototapet cu peisaje spectaculoase, copiii vor fi purta╚Ťi ├«n mijlocul naturii, ├«n mijlocul p─âdurilor fermecate sau pe malurile unor lacuri cristaline. Culoarea ╚Öi profunzimea aduse de efectul 3D ├«i vor face pe cei mici s─â se simt─â cu adev─ârat ca ╚Öi cum ar fi acolo, ├«n mijlocul ac╚Ťiunii.

Dac─â micu╚Ťii sunt pasiona╚Ťi de personaje din desene animate sau de explorarea lumii, fototapetul 3D poate aduce la via╚Ť─â acele figuri adorate ╚Öi le poate oferi oportunitatea de a interac╚Ťiona ├«ntr-un mod cu totul special cu personajele ├«ndr─âgite. O camer─â decorat─â cu un fototapet 3D cu personaje ├«i va face pe copii s─â se simt─â ca ╚Öi cum ar fi parte din propriile pove╚Öti.

De la nuan╚Ťe de albastru ╚Öi verde care evoc─â lumea m─ârilor ╚Öi a p─âdurilor, p├ón─â la tonuri de roz ╚Öi crem , fototapetul 3D pentru copii se adapteaz─â cu u╚Öurin╚Ť─â preferin╚Ťelor ╚Öi personalit─â╚Ťii fiec─ârui copil. Acest tip de tapet nu doar decoreaz─â camera, ci devine o surs─â de inspira╚Ťie ╚Öi joac─â pentru cei mici, stimul├óndu-le creativitatea ╚Öi imagina╚Ťia.

Tapetul reprezint─â un instrument versatil ╚Öi puternic pentru a transforma atmosfera unei camere ╚Öi a aduce personalitate ╚Öi originalitate ├«n decor. Cu ajutorul diverselor modele ╚Öi culori, tapetul poate crea mai multe tipuri de atmosfere, ├«n func╚Ťie de modelul ales, de la atmosfera relaxant─â ╚Öi lini╚Ötitoare, p├ón─â la cea energizant─â ╚Öi plin─â de via╚Ť─â.

Fototapetul 3D pentru copii este o alegere minunat─â care le va oferi micu╚Ťilor t─âi o camer─â plin─â de magie, aventur─â ╚Öi inspira╚Ťie. Prin intermediul acestui tapet, vei putea crea un mediu ├«n care copiii s─â se simt─â speciali, iar imaginatia lor s─â fie stimulat─â ├«ntr-un mod creativ ╚Öi plin de bucurie. Transform─â camera copiilor ├«ntr-o lume a minun─â╚Ťiei cu ajutorul fototapetului 3D!

De ce ZenAria?

Primești mostre pentru a vedea culoarea și calitatea materialului.

├Ä╚Ťi oferim un mix de materiale reciclabile si prietenoase cu mediul.

Aducem împreună artiștii locali și operele acestora cu designul interior.

Teme cromatice, material sau simulare online direct pe site.

Producem 100% ├«n Transilvania, de la grafic─â la produc╚Ťie

Oferim livrare gratuit─â pentru toate comenzile lansate online.