#CRAFTED BY ARTISTS, USED BY YOU

Tapet Albastru

Creează un sentiment de libertate și liniște în căminul tău.

Afișez toate cele 6 rezultate


Culoare

Albastru (6)

Locatia

Design

Colectie

Active Filters: Clear Filters

Tapet de culoare albastr─â – creeaz─â un sentiment de libertate, interior cald, senin ca cerul sau ca marea .

Descoper─â colec╚Ťia noastr─â de tapet ├«n nuan╚Ťe delicate de albastru de la Zenaria. Transform─â-╚Ťi locuin╚Ťa ├«ntr-un sanctuar de lini╚Öte ╚Öi armonie. Alege tapetul albastru ╚Öi bucur─â-te de o atmosfer─â relaxant─â ╚Öi reconfortant─â.

Gama noastr─â variat─â de modele ╚Öi texturi ├«╚Ťi ofer─â posibilitatea de a-╚Ťi personaliza spa╚Ťiul ├«ntr-un mod unic. Indiferent de preferin╚Ťele tale, po╚Ťi alege un albastru deschis ╚Öi vibrant sau un albastru ├«nchis ╚Öi elegant.

Tapetul albastru aduce un sentiment de calm ╚Öi relaxare ├«n fiecare col╚Ť al casei tale. Culorile serene ╚Öi linia delicat─â a designului se ├«mbin─â armonios, cre├ónd un cadru pl─âcut ╚Öi reconfortant.Tapetul ├«n nuan╚Ťe de albastru este potrivit at├ót pentru living , c├ót ╚Öi pentru dormitor , sau camera copiilor.

Indiferent de stilul de design interior pe care ├«l preferi, tapetul albastru se potrive╚Öte perfect. Calitatea materialelor ╚Öi designurile sofisticate garanteaz─â rezisten╚Ť─â ╚Öi durabilitate pe termen lung. Alege originalitatea ╚Öi elegan╚Ťa oferite de colec╚Ťia noastr─â de tapet albastru. Transform─â-╚Ťi locuin╚Ťa ├«ntr-un spa╚Ťiu special, plin de frumuse╚Ťe ╚Öi rafinament.

Tapetul este o variant─â practic─â de a-╚Ťi personaliza locuin╚Ťa ╚Öi de a o transforma ├«ntr-un spa╚Ťiu confortabil. Bucur─â-te de fiecare moment petrecut ├«ntr-un interior creat cu pasiune ╚Öi grij─â pentru detalii.

De asemenea, po╚Ťi vedea colec╚Ťia de tapet camera copii , ├«n nuan╚Ťe de albastru c├ót ╚Öi ├«n alte culori.

De ce ZenAria?

Primești mostre pentru a vedea culoarea și calitatea materialului.

├Ä╚Ťi oferim un mix de materiale reciclabile si prietenoase cu mediul.

Aducem împreună artiștii locali și operele acestora cu designul interior.

Teme cromatice, material sau simulare online direct pe site.

Producem 100% ├«n Transilvania, de la grafic─â la produc╚Ťie

Oferim livrare gratuit─â pentru toate comenzile lansate online.