#CRAFTED BY ARTISTS, USED BY YOU

Tapet Salon & Frizerie

Redefinește spațiul de înfrumusețare cu colecția noastră de tapet pentru salon.

Afișez 1 - 12 din 266 de rezultate


Culoare

Rosu (14)
Roz (12)
Portocaliu (9)
Auriu (4)
Galben (13)
Verde (38)
Turcoaz (3)
Albastru (15)
Mov (4)
Maro (36)
Crem (39)
Negru (17)
Gri (51)
Alb (11)

Locatia

Design

Colectie

Active Filters: Clear Filters

Redefinește spațiul de înfrumusețare cu colecția noastră de tapet pentru salon

Tapetul pentru salon & frizerie este alegerea perfectă pentru a crea o atmosferă elegantă, sofisticată și cu stil în spațiul tău de frumusețe. Cu o varietate de modele și texturi, acest tip de tapet adaugă un plus de personalitate și rafinament în designul interior al salonului sau frizeriei tale.

Indiferent de stilul și conceptul pe care îl urmărești în salonul sau frizeria ta, tapetul poate fi un element-cheie în crearea unei atmosfere deosebite și a unui mediu relaxant și confortabil pentru clienți. Poți opta pentru modele clasice sau cu motive florale , care vor adăuga o notă de eleganță și farmec în spațiu sau poți alege modele moderne și îndrăznețe, cu linii și forme abstracte , care vor crea un impact vizual puternic și vor atrage atenția clienților.

Un alt avantaj al tapetului pentru salon & frizerie este versatilitatea sa în amenajare. Poți alege să acoperi un perete complet sau să creezi un punct focal prin aplicarea tapetului pe o porțiune specifică a peretelui. Tapetul poate completa și evidenția designul și conceptul tău de brand, creând un spațiu unic și memorabil pentru clienții tăi.

Descoperă gama noastră variată de tapet pentru salon și frizerie și transformă-ți spațiul într-un loc special, în care frumusețea se îmbină cu stilul și eleganța. Astfel, vei putea crea un mediu sofisticat și rafinat, care va oferi clienților o experiență de relaxare pe măsură.

De ce ZenAria?

Primești mostre pentru a vedea culoarea și calitatea materialului.