#CRAFTED BY ARTISTS, USED BY YOU

Tapet Hotel

Inspira╚Ťia, confortul ╚Öi elegan╚Ťa se ├«nt├ólnesc ├«n modelele noastre de tapet pentru hotel.

Afișez 1 - 12 din 271 de rezultate


Culoare

Rosu (15)
Roz (14)
Portocaliu (10)
Auriu (4)
Galben (14)
Verde (40)
Turcoaz (5)
Albastru (6)
Mov (5)
Maro (40)
Crem (28)
Negru (15)
Gri (66)
Alb (9)

Locatia

Design

Colectie

Active Filters: Clear Filters

Tapetul pentru hotel – inspira╚Ťia, confortul ╚Öi elegan╚Ťa se ├«nt├ólnesc ad─âug├ónd personalitate spa╚Ťiului t─âu.

Indiferent de conceptul ╚Öi designul interior al hotelului t─âu, tapetul poate fi adaptat pentru a se potrivi perfect cu atmosfera pe care dore╚Öti s─â o creezi. Po╚Ťi alege un tapet clasic pentru un aer de elegan╚Ť─â ╚Öi tradi╚Ťie sau po╚Ťi opta pentru un tapet modern oferind un aspect contemporan ╚Öi inovator spa╚Ťiului t─âu.

Datorit─â versatilit─â╚Ťii lui, tapetul pentru hotel poate fi folosit nu doar pe pere╚Ťi, ci ╚Öi ├«n zone deosebite precum lobby-ul sau zonele comune, cre├ónd astfel o atmosfer─â unitar─â ╚Öi coerent─â ├«n ├«ntregul hotel. Po╚Ťi alege modele de tapet floral sau tropical , care s─â ofere o not─â de elegan╚Ť─â spa╚Ťiulu sau modele de tapet abstract , care s─â creeze un impact vizual puternic.

Creeaz─â o atmosfer─â potrivit─â ├«n func╚Ťie de specificul fiec─ârei camere sau zone comune, fie c─â este vorba de o tematic─â marin─â pentru camerele de la malul m─ârii, un stil urban ╚Öi industrial pentru hotelurile din ora╚Ö sau un concept inspirat din natur─â pentru zonele de relaxare ╚Öi spa.

Aleg├ónd modelul potrivit de tapet, po╚Ťi transforma fiecare camer─â de hotel ├«ntr-un sanctuar de confort ╚Öi lux, oferind oaspe╚Ťilor o experien╚Ť─â memorabil─â ╚Öi de neuitat. Adaug─â un plus de rafinament ╚Öi elegan╚Ť─â ├«n spa╚Ťiul t─âu. Las─â-te inspirat de colec╚Ťiile noastre ╚Öi transform─â-╚Ťi hotelul ├«ntr-un loc deosebit, ├«n care oaspe╚Ťii se vor sim╚Ťi ca acas─â ╚Öi vor dori s─â se ├«ntoarc─â mereu.

De ce ZenAria?
<