#CRAFTED BY ARTISTS, USED BY YOU

Tapet Elegant

Adaugă rafinament și stil în cameră cu tapetul elegant.

Afișez toate cele 7 rezultate


Culoare

Rosu (2)
Galben (1)
Verde (1)
Albastru (2)
Mov (1)

Locatia

Design

Colectie

Active Filters: Clear Filters

Tapetul cu design elegant – este o alegere sofisticat─â ╚Öi rafinat─â pentru decorarea locuin╚Ťei tale

Prin utilizarea tapetului elegant, po╚Ťi transforma rapid un spa╚Ťiu obi╚Önuit ├«ntr-unul deosebit de elegant ╚Öi luxos. Culorile discrete ╚Öi modelele florale subtile ╚Öi texturile elegante adaug─â un aer nobil ╚Öi plin de rafinament ├«n ├«nc─âpere.

Datorit─â versatilit─â╚Ťii lui, tapetul cu design elegant poate fi integrat cu u╚Öurin╚Ť─â ├«ntr-o varietate de stiluri de design, de la clasic p├ón─â la modern ╚Öi contemporan . De asemenea, acest tip de tapet se potrive╚Öte perfect at├ót ├«n spa╚Ťiile reziden╚Ťiale, precum livingul, dormitorul sau holul, c├ót ╚Öi ├«n spa╚Ťiile comerciale, cum ar fi hoteluri sau restaurante .

Tapetul elegant aduce o not─â de confort ╚Öi caldur─â ├«n ├«nc─âpere prin nuan╚Ťele de crem, galben sau maro, cre├ónd o atmosfer─â primitoare ╚Öi pl─âcut─â. ├Än func╚Ťie de preferin╚Ťe, po╚Ťi alege tapet ├«n culori calde, care induce o senza╚Ťie de lini╚Öte ╚Öi relaxare, sau ├«n culori mai reci, care adaug─â o not─â de prospe╚Ťime ╚Öi vitalitate. Tapetul este o op╚Ťiune excelent─â pentru a aduce o schimbare rapid─â ╚Öi u╚Öoar─â ├«n aspectul camerei.

Descoper─â colec╚Ťia noastr─â de tapet elegant ╚Öi las─â-te inspirat de rafinamentul ╚Öi stilul atemporal pe care ├«l poate aduce ├«n locuin╚Ťa ta. Transform─â fiecare ├«nc─âpere ├«ntr-un spa╚Ťiu plin de elegan╚Ť─â ╚Öi bun gust, unde fiecare detaliu conteaz─â ╚Öi unde designul interior devine o adev─ârat─â oper─â de art─â.

De ce ZenAria?

Primești mostre pentru a vedea culoarea și calitatea materialului.

├Ä╚Ťi oferim un mix de materiale reciclabile si prietenoase cu mediul.

Aducem împreună artiștii locali și operele acestora cu designul interior.

Teme cromatice, material sau simulare online direct pe site.

Producem 100% ├«n Transilvania, de la grafic─â la produc╚Ťie

Oferim livrare gratuit─â pentru toate comenzile lansate online.