Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
product
product_variation

4 lucruri de luat în considerare când alegi tapetul

4 lucruri de luat în considerare când alegi tapetul

Tapetul vine în atât de multe stiluri, culori, modele și texturi diferite. Cu opțiuni nesfârșite și un număr nelimitat de moduri de a le implementa, cum restrângi opțiunile și cum alegi tapetul care este perfect pentru proiectul și spațiul tău?

Acestea sunt cele 4 lucruri de luat în considerare când alegi tapetul:

Living cu tapet alb si gri

1. Calitatea pereților

Tapetul se montează cel mai bine pe un perete neted și drept. Montajul este puțin mai dificil, dar nu imposibil, pe pereții înclinați sau curbați.

Interior casa tapetat alb si verde

2. Ambient

În camerele cu lumină directă a soarelui sau cu o umiditate ridicată (baie, bucătărie) trebuie ales tapet rezistent la aceste condiții pentru a nu se accelera deteriorarea. Înainte să te decizi ce tapet o să folosești, încearcă mostre. Așa vei putea vedea cum arată tapetul în lumina din casa ta și în combinație cu mobilierul.

Ambient camera de zi aspect minimalist

3. Intenție

Cel mai bine este să folosim tapet pe pereții și în zonele pe care vrem să le punem în evidență. De exemplu, pune în valoare elementele arhitecturale deosebite din casa ta folosind tapet. Este important să nu pui tapet pe toți pereții din casă deoarece poate face camerele să se simtă mai mici decât sunt cu adevărat.

Dormitor cu tapet alb turcuaz

4. Stil și culoare

Alege culori și modele care îți plac ție și celor care locuiesc cu tine. Dacă nu ești sigur ce să alegi, începe cu ceva mic. Poți pune tapet pe ușile unui dulap, sau pe spatele unei biblioteci pentru a te obișnui cu culoarea și modelul. Este important să folosești una sau mai multe culori din tapetul pe care l-ai ales și să le îmbini prin decorul camerei ca accente, pentru a conecta toate elementele.

 

Nu te grăbi în alegerea tapetului! Descoperă-ți stilul, încearcă monstre din diverse modele, caută inspirație pe internet sau prin revistele de design interior și ia o decizie doar atunci când ești 100% multumit. Nu uita, cel mai important este să îți placă ție rezultatul final!

Add to cart